Облека од земја

Се прикажуваат сите 11 резултати

-26%
2,38 Со вклучен ДДВ
-30%
5,20 Со вклучен ДДВ
-26%
40,80 Со вклучен ДДВ
-26%
72,25 Со вклучен ДДВ
-26%
-26%
187,00 Со вклучен ДДВ
-26%
212,50 Со вклучен ДДВ
-26%
-26%
65,45 Со вклучен ДДВ
-26%
21,93 Со вклучен ДДВ
-26%
59,08 Со вклучен ДДВ

Надворешната облека е вид на облека што се користи првенствено за активности на отворено, како што се лов, планинарење или јавање. Тој е дизајниран да го заштити корисникот од лоши временски услови и да обезбеди удобност и мобилност за време на извршувањето на овие активности.

Јавањето коњи е спортско-рекреативна активност која се практикува на коњ. Важно е да се носи соодветна облека за јавање, бидејќи тоа може да влијае на перформансите и безбедноста на јавачот. Овој тип на облека е популарен избор за јавање, бидејќи обезбедува заштита и удобност за време на вашето време на коњ.

Постојат многу различни видови на горна облека достапни на пазарот, а изборот на вистинската ќе зависи од вашите лични потреби и преференции. Некои од факторите што треба да се земат предвид при изборот на вистинското вклопување за јавање вклучуваат материјал, вклопување, стил и дополнителни карактеристики.

Материјалот е важен фактор што треба да се земе предвид, бидејќи мора да дише и издржлив за да обезбеди удобност и заштита во текот на времето поминато на коњ. Материјалите популарни кај ентузијастите за коњаници вклучуваат кожа, полиестер, најлон и памук.

Поставувањето е исто така важно, бидејќи јакните кои се премногу лабави или тесни може да бидат непријатни или да ја попречат подвижноста додека се вози.

Стилот е исто така важен, бидејќи облеката за јавање доаѓа во широк спектар на стилови и бои. Можете да изберете класичен и едноставен стил или поелаборирана јакна облека со детали како што се џебови или врвки. Изберете го стилот што најмногу одговара на вашата личност и вашата облека за возење.

Дополнителни карактеристики исто така се важни да се земат предвид при изборот на облека за јавање коњи. Некои популарни карактеристики вклучуваат капи, џебови со патент и џебови за дожд. Овие карактеристики можат да обезбедат дополнителна заштита и удобност при возењето.

За да се грижите за вашата горна облека, важно е да следите некои основни чекори. Измијте ги и исушете ги алиштата според упатствата на производителот за да спречите предвремено абење.